Logo

Cuvinte de 10 – 31 de provocări divine

Îți dorești să Îl cunoști pe Isus prin studiul Cuvântului Lui Dumnezeu și nu știi de unde să începi? Ai sentimentul că viața ta spirituală este în declin și nu știi cum să o reîmprospătezi? Vrei să ai parte de o revitalizare a stării tale sufletești care să conțină provocări cu adevărat valoroase și nu ai găsit locul potrivit? Dorești să crești în relație cu Isus și simți că ai obosit? Dacă răspunsurile tale tind să fie pozitive, atunci acest curs ți se adresează ție. Îți cer să „investești” in timpul tău doar 10 minute pe zi și îți promit că nu vei regreta. „Câștigul” va fi garantat de partea ta.

Obiectivele cursului:

Acest curs ți-L prezintă pe Isus din perspectiva celui mai bun prieten, gata să îți fie alături indiferent de situația (sufletească, materială ș.a.m.d.) în care te găsești la momentul acesta. Tematica propusă, cuvintele prețioase, stilul dezinvolt și provocările actuale te vor ajuta să Îl percepi pe Isus ca unicul tău Mântuitor.

Tematica cursului:

  • Cuvintele adolescentului Isus
  • Vorbe care te provoacă la angajamente
  • Cuvinte care răspândesc dragoste
  • Vorbe simple, dar pline de valoare
  • Cuvinte care te motivează
  • Vorbe care încurajează familia
  • Cuvinte despre oameni de cuvânt
  • Vorbe care provoacă talente
  • Cuvintele care iartă

Beneficii pentru cursant:

La finalul cursului vei cunoaște cuvintele cu adevărat transformatoare, vorbele spuse de cel care îți va deveni cel mai bun prieten, Isus. Vei reuși să devii o persoană nouă, având o identitatea Cerului. Vei fi capabil să alegi așa cum ar fi făcut-o Isus. Îi vei recunoaște vocea și vei putea să faci față mult mai ușor dezamăgirilor vieții. Vei avea principii care te vor ajuta să crești, să te dezvolți. Vei ști ce înseamnă să te rogi și să Îl pui pe El pe primul loc în viața ta. Vei găsi iertare și nu vei mai simți niciodată singur. Vei câștiga prietenia Celui care a murit pentru ca tu să poți trăi veșnic, Isus. Acceptă 31 de provocări transpuse în cuvinte de 10 pentru a fi cât mai aproape de Cer.

Cover

Ca să parcurgi acest modul, trebuie să te înregistrezi si apoi să te înscrii.

Înregistrează-te Autentificare

Îți place MasterTin? Te rugăm să-l recomanzi și prietenilor tăi pe rețelele sociale.